Cum a apărut… ?

Cred că undeva, cândva, unde nu pot spune cu exactitate, s-a produs minunea din sufletul meu, sau poate totuși asta s-a produs în viața mea, așa cum a fost ea, cea mai frumoasă-dar dumnezeiesc, ce nu puteam să primesc mai frumos.

img_9126

Le transmiteam gânduri sincere și dragi tuturor celor cărora reușeam să le spun ,,La mulți ani!” în felul meu simplu, dar din suflet, sau uneori un mesaj lung. Prieteni dragi cărora nu v-am trimis mesajul la timp, sau chiar deloc, vă mulțumesc că citiți acum aceste rânduri, și îmi oferiți șansa de a vă transmite tuturor, în parte, cele mai pure gânduri: vă doresc să ajungeți acolo unde a ajuns sufletul meu, și mai departe! Vă doresc să cunoașteți  ce e dragostea, iubirea, bucuria, să împărțiți tot ce aveți, și să nu vă gândiți dacă merită, dacă puteți, sau dacă vă mai ajunge și vouă. Pot să spun cu mâna pe inimă, că dacă vine cu adevărat din suflet, veți primi o bucurie de 1000 de ori mai mare, ce vă va hrăni orice nevoie.

Snapseed.jpg

IMG_9239.JPG

Ei bine, așa cum spuneau și primii trei dintre colegii mei, tineri sportivi despre care  doresc să auziți pentru că merită, dacă ar avea puterea să schimbe ceva din viața lor, nu ar face nimic în acest sens. Sunt conștientă, și eu, la fel ca și ei, că viața ne duce acolo unde e bine pentru noi! Deși unele lucruri ne par grele, ele vin să ne călească, și să ne ajute să vedem stele, la fel ca și întunericul. Primim un cer înnorat pentru a aprecia furtuna ce urmează și care potolește setea pământului. Inundațiile, deși poate părea absurd, vin ca să unească oamenii, să ne facă să iubim natura, să ne facă să înțelegem că dacă ne avem pe noi,  suntem salvați, iar atunci când va fi să ne fi încheiat călătoria,  să plecăm cu sufletul împăcat, cu un zâmbet pe buze, și poate, ținând de mână un corp ce  îmbracă un dar frumos. Va ști că trebuie să mergem mai departe, tot cu dragoste, și că trebuie să mulțumim pentru tot, tot,tot!

img_9141

Și atunci când ploaia îți bate la geam, și ești cu cartea în mână, strânge-o tare,  pe ea,  sau pe iubita ta, pe cea care tu ai ales-o, și cea care te-a ales pe tine. Cea pe care o duci la altar, în fața lui Dumnezeu, cea care nu va fi doar mama copiilor voștri,  ci și cel mai apropiat suflet cu care vei împărți tot, de la momente frumoase, la pat, de la greutăți, la mâncare, de la iubire, la extaz,  de la tot ce Dumnezeu oferă,  la tot ce primiți.Fii spontan! Ia-o atunci în brațe, și du-o afară, desculți fiind, și oferă-i libertate! Ia-o de mână, mângâie-i creștetul,  sărut-o pe frunte,  și cuprinde-o! Începe și fredonează una dintre melodiile acelea romantice care vă leagă,  sau una care ai descoperit-o recent.

img_2446-1

Dansați ca si cum ați fi la nunta voastră, cu iubirea aceea care e la fel de puternică,  dar și mai frumoasă,  așa cum te uimește mereu, și nu ai fi putut să crezi că există.  Apoi schimbați placa, brusc,  și  începeți să dați frâu liber mișcărilor rapide care vă ajută să eliberați energii pozitive peste tot, în aer,  să primească și vecinii, și toată lumea,  și ei să împartă mai departe. Citind asta, oare poți să te oprești pentru un minut, și să îți imaginezi cum ar arăta această lume minunată, făcută din dragostea lui Dumnezeu pentru noi, dacă și noi am împărtăși același lucru, mereu?

img_2524

Dacă ai reușit, astăzi ai făcut primul pas spre tine, spre o lume mai bună, și deci, spre un ,,tu” mai bun și mai fericit, mai bucuros, căci unii sunt de părere că  sunt două stări diferite, că fericirea vine din exterior, în timp ce bucuria vine din interior.  Și acum mă gândesc cum ar fi dacă acestea două s-ar combina ca două picături de apă și am reuși să acumulăm din exterior spre interior, să acceptăm ceea ce primim de la sufletele frumoase, să trăim și apoi să o luăm din interior,  să o  dăruim lor,  tuturor. Să participăm toți într-un proces ciclic, mereu primind, trăind și dăruind.  E posibil ca eu să fac asta acum, căci simt cu adevărat,  până în cel mai râvnit punct al unei femei, că trăiesc  cu adevărat, că iubesc tot ce se află în jurul meu și în interiorul meu. Atrag cea ce mă duce pe culmi înalte, în natură, aproape de cer, de lumină și sclipiri. Trăiesc una dintre multele perioade minunate din viața mea, dar acum, că pot să împart astfel cu voi, ating apogeul.

img_9348

Va continua…

Cu mult drag și emoție,

Curly girl… ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s