În seara asta…

În seara asta îți dau ție cana cea frumoasă…fullsizerender9

În seara asta nu mă mai gândesc la mine deși poate ar fi bine…

În seara asta mă gândesc la tine. Mă gândesc cât de mare este  fericirea mea atunci când te văd pe tine fericit. Atunci vreau să îți ofer ție ceai în cana cea frumoasă când afară este atât de rece. Tot atunci și acum aș dori să te îmbrățișez așa tare cum îmi place mie și să simți măcar o fărâmă din dorul meu ce ți-l port mereu, oriunde ai fi.

fullsizerender11

În seara aceasta vreau să îți destăinui un mic secret. Îți amintești oare când ți-am spus că te-am visat? Da, ai apărut în visele mele.

Se făcea că eram într-un loc frumos , departe de orice urmă de civilizație. Nu știu cum ajunsesem acolo, dar ne aflam pe o colină , lângă mare și se apropia de apus. Te atingeam în joc făcând glume inocente. Îmi doream să te fac să alergi după mine , cârlionții să îmi zboare în vânt și… să mă prinzi. Bineînțeles, am reușit, și asta se întâmplase rapid și m-ai luat în brațe ținându-mă strâns și alergai  cu mine. Ai obosit și ne-am întins pe iarbă. Atunci am rămas nemișcată. Observasem cerul de o seninătate deosebită ce se scălda în pasteluri uluitoare parcă spălate în ocean.fullsizerender8

Eram pe un punct înalt și lumea părea a fi a noastră… Ce copii!…  Între noi se instalase o liniște dumnezeiască, dar care era atât de confortabilă… Mi-am așezat capul pe pieptul tău și m-ai cuprins. Te-am  întrebat, ca de nicăieri, dacă mai știi cum ne-am cunoscut. Părea că ne cunoaștem de-o viață. Așa a fost,  o simplă, magică reacție chimică! Atunci energiile noastre au reacționat, într-adevăr. Am început să derulăm filmul momentelor petrecute împreună, sau al unor conversații de la distanță. Zâmbeam și nu ne venea a crede. Erau multe într-adevăr, și unele de o sinceritate pură, ieșită din comun.

Uite așa, fără vreo urmă de somn, ne trezisem că cerul se lumina de zori și soarele se pregătea de răsărit. Oare cum era posibil? Ai tresărit făcându-mă să alerg eu în urma ta. Și apoi nu știu ce s-a întâmplat … Nu-mi mai amintesc…fullsizerender10

Acum,când ochii îmi sunt obosiți și o stare de somnolență începe să îmi îngreuneze mișcările , vreau să păstrez lumina gălbuie plăcută și lampa să își manifeste vraja ei. Mulțumesc divinității pentru sănătate,încă o zi deosebită, și toată toată viața mea cu tot ce are ea și mă cufund în visul meu, a cărui continuare sper că voi afla și dimineața mă va trezi din nou cu un stilou în mână.

Noapte bună ție, visătorule! Un îngeraș să-ți fie alături…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s