Cutiuța sufletului…

   img_2307     Rasună buciumul amintirilor de vară…  Răsună grav și nimic nu o va putea lăsa amară…  Din depărtări, în munți, oameni aleargă pe platoul verde sub cerul brăzdat în nori roz parcă furați din vata de zahăr a carnavalului. Noaptea lăsată aduce cu ea din nou gânduri pierdute în noianul cufărului meu. Mi-l imaginez o cutiuță mică și drăguță cu praf magic, colorat,  ce prinde formă dintr-odată asemeni unei furtuni, asemeni mie.  Vin și plec și mă întorc și iau dorul cu mine peste tot. Fur sentimente și mă lipesc de oameni dragi, scumpi și simpatici, și le împărtășesc ideile mele și ei știu că sunt comori în viața mea, la fel ca și tine în viața lor, a alor tăi. Nu-ți fie teamă să-ți pătezi hainele cu propriile tale culori! Fii unic, îndrăznește și te bucură !

,,Dar sunt un simplu om!”  mi-ai spus…

,,În asta constă magia!” ți-am răspuns.img_2631

     Când viața pare să te doboare,nu ceda! Gândește-te că oricât de rău ți se pare, putea fi mult mai rău și privește partea bună a lucrurilor! Nu o găsești? Mai caută! Relaxează-ți corpul împreună cu mintea! Fă în așa fel încât să poți domina gândurile rele, cu frecvențe mici, cu ajutorul gândurilor pozitive, cu frecvențe înalte!

Nu uita că nimic nu este întâmplător! Trecem prin toate momentele pentru a învăța și pentru a fi mai puternici și apoi, după obraji curățați de lacrimi, să avem un suflet blând și iertător, credincios … Nu uita că gândim cu sufletul și ceea ce gândim primim dacă noi credem cu adevărat și dacă frecvența gândurilor noastre este potrivită!

Este  vorba despre lecția fiecărei zile!

Este vorba de a mulțumi pentru orice și tot!

Este vorba de a trăi în moment și de a nu lăsa nimic pe mâine! Viața este prea scurtă, iar timpul trece prin fața ochilor tăi! Dacă vrei să simți ceea ce trăiești, fă-o! Nu uita de tine și de cei dragi și spune ceea ce simți! Ai încredere și fii un adevărat om cu suflet bun! Tratează cum îți dorești să fii tratat ! Caută fericirea în lucrurile mărunte căci altfel riști să pierzi ceea ce te face cu adevărat fericit și trăind cu o iluzie falsă, a doctrinelor! Fii tu, fii unic și lasă-te purtat de vântul vieții chiar și în furtună! Savurează momentul!img_2069

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s