Despre visele ei crețe…

fullsizerender

Avea fericirea ei… O nebunie cumplită ce îi aparținea și nimeni  nu a reușit vreodată sau va reuși să i-o fure. Au fost momente în care obrajii îi erau scăldați de lacrimi , dar nu de tristețe adesea… Când era prea fericită și sufletul ei era prea mic pentru a  adăposti acea multitudine de bucurii, ele se revărsau în lacrimi ce lăsau în spatele lor un zâmbet larg și chicoteli.

Poate mulți nu înțelegeau ce se petrece cu adevărat în sufletul ei , dar cei care îi acordaseră atenție și nu se grăbeau a judeca știau că e doar ea… și visele ei crețe…Simplă și complicată în același timp, trăia la maxim fiecare moment și sufletul ei era ușa unui frigider cu mulți magneți ai amintirilor de care nu se putea despărți niciodată.

Va păstra mereu o amintire acolo, cu tot ceea ce fusese sau o dorință a ceea ce va fi vreodată, iar când momentul va veni, va ști că a trăit toată viața așa cum nu-și putea imagina, așa cum sufletul ei a fost înzestrat…

FullSizeRender(1).jpg

Era puternică ,dar inofensivă… Era tânăra ce putea fi amenințată cu aromele parfumurilor fine și purtată pe brațele amintirilor lor. Era un suflet într-un mozaic de sentimente pastelate.

Așa cum zilele zburau, se întâmpla ca uneori cerneala să nu se-și mai găsească ritmul în

fullsizerender2

dansul ei pe hârtie așa cum o făcea cândva . Se întâmpla ca acele cuvinte să nu mai poată fi așternute în fraza la care visa sau… se întâmpla ca ochii ei să nu mai vadă soarele prin perdeaua lacrimilor. Atunci căuta cu disperare licăritul acela care te aducea la viață și te făcea să zburzi pentru orice.

Fiecare lucru era o joacă , iar ei erau hoți de zâmbete ce purtau copilăria în buzunare și viața părea un carnaval. Erai și tu, la fel, propriul tău erou din benzile desenate și puteai salva lumea ta, sau a noastră, a tuturor! Doar atunci, căutând vei găsi acolo undeva în întunericul apus comoara strălucindă a sufletului tău, citittorule! Este puterea de a crede și simțământul împlinirii, speranța la mult bine și pace în această lume!

snapseed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s